Kavrulmuş soğan yediğimde sindirimimde gaz yapıp yapmadığını merak ediyorum. Yani, bu sebzenin içindeki fruktanların gaz oluşturma potansiyeli konusunda yeterince bilgi var mı? Ayrıca, pişirme işleminin bu durumu nasıl etkilediğini düşündüğümde, uzun süre kavrulmuş soğanın gaz yapma olasılığının arttığını okudum. Bu durum benim için önemli, çünkü sindirim sorunları yaşayan biri olarak, soğan tüketimimi dikkatli bir şekilde ayarlamak zorundayım. Başkalarının bu konuda deneyimleri var mı?
Kavrulmuş soğan yediğimde sindirimimde gaz yapıp yapmadığını merak ediyorum. Yani, bu sebzenin içindeki fruktanların gaz oluşturma potansiyeli konusunda yeterince bilgi var mı? Ayrıca, pişirme işleminin bu durumu nasıl etkilediğini düşündüğümde, uzun süre kavrulmuş soğanın gaz yapma olasılığının arttığını okudum. Bu durum benim için önemli, çünkü sindirim sorunları yaşayan biri olarak, soğan tüketimimi dikkatli bir şekilde ayarlamak zorundayım. Başkalarının bu konuda deneyimleri var mı?
Cevap yaz