Kavurma yaparken soğanı ne zaman ekleyeceğimi merak ediyorum. Etin kavrulma sürecinin ortalarına doğru eklemek gerektiği belirtilmiş. Bu aşamada soğanın etle birlikte pişmesi, lezzeti artırıyormuş. Peki, tatlı soğanlar ve sarı soğanlar için de farklı zaman dilimleri mi var? Hangi soğanı ne zaman eklersem en iyi sonucu alırım? Ayrıca, soğanları doğradıktan sonra tuz eklemek gerçekten lezzeti artırıyor mu? Bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Kavurma yaparken soğanı ne zaman ekleyeceğimi merak ediyorum. Etin kavrulma sürecinin ortalarına doğru eklemek gerektiği belirtilmiş. Bu aşamada soğanın etle birlikte pişmesi, lezzeti artırıyormuş. Peki, tatlı soğanlar ve sarı soğanlar için de farklı zaman dilimleri mi var? Hangi soğanı ne zaman eklersem en iyi sonucu alırım? Ayrıca, soğanları doğradıktan sonra tuz eklemek gerçekten lezzeti artırıyor mu? Bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz