Fırında soğan halkası yapmak gerçekten de harika bir fikir! Soğanları halkalar halinde kesip, un ve galeta ununa bulamak çok keyifli bir süreç olmalı. Fırında pişirmenin sağlıklı bir alternatif sunduğunu düşününce, bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle baharatları artırarak lezzetini zenginleştirme fikri çok hoş. Acaba hangi soslarla en iyi uyum sağlıyor? Yoğurt ve mayonez karışımı mı yoksa acı biber sosu mu daha çok tercih ediliyor? Ayrıca, önceden hazırlayıp dondurmak da oldukça pratik görünüyor. Siz daha önce bu tarifi denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Fırında soğan halkası yapmak gerçekten de harika bir fikir! Soğanları halkalar halinde kesip, un ve galeta ununa bulamak çok keyifli bir süreç olmalı. Fırında pişirmenin sağlıklı bir alternatif sunduğunu düşününce, bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle baharatları artırarak lezzetini zenginleştirme fikri çok hoş. Acaba hangi soslarla en iyi uyum sağlıyor? Yoğurt ve mayonez karışımı mı yoksa acı biber sosu mu daha çok tercih ediliyor? Ayrıca, önceden hazırlayıp dondurmak da oldukça pratik görünüyor. Siz daha önce bu tarifi denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz