Soğanlı patates tava tarifini okurken, tam da kahvaltıda ya da atıştırmalık olarak ne yapacağımı düşünüyordum. Patatesleri ince dilimlemek, pişirme süresini kısaltmak için harika bir ipucu gibi görünüyor. Soğanları pembeleşene kadar kavurmak, yemeğe o güzel aromayı katacaktır. Peki, sizce hangi baharatlar bu yemeği daha da lezzetli hale getirebilir? Ayrıca, yoğurtlu sos ile servis etme fikri de çok cazip, özellikle yaz aylarında. Başka hangi soslarla denediniz?
Soğanlı patates tava tarifini okurken, tam da kahvaltıda ya da atıştırmalık olarak ne yapacağımı düşünüyordum. Patatesleri ince dilimlemek, pişirme süresini kısaltmak için harika bir ipucu gibi görünüyor. Soğanları pembeleşene kadar kavurmak, yemeğe o güzel aromayı katacaktır. Peki, sizce hangi baharatlar bu yemeği daha da lezzetli hale getirebilir? Ayrıca, yoğurtlu sos ile servis etme fikri de çok cazip, özellikle yaz aylarında. Başka hangi soslarla denediniz?
Cevap yaz