Kıymalı soğan mıhlaması yaparken en çok hangi aşamada dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle soğanların doğru bir şekilde doğranması, yemeğin lezzetini etkiliyor gibi görünüyor. Kıymanın kavrulması sırasında suyunu salmaması için yüksek ateşte pişirilmesi önerilmiş, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, servis önerileri arasında pilav veya bulgur pilavı ile birlikte sunulması var, sizce hangi yan lezzetler bu yemeği daha da zenginleştirebilir?
Kıymalı soğan mıhlaması yaparken en çok hangi aşamada dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle soğanların doğru bir şekilde doğranması, yemeğin lezzetini etkiliyor gibi görünüyor. Kıymanın kavrulması sırasında suyunu salmaması için yüksek ateşte pişirilmesi önerilmiş, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, servis önerileri arasında pilav veya bulgur pilavı ile birlikte sunulması var, sizce hangi yan lezzetler bu yemeği daha da zenginleştirebilir?
Cevap yaz