Peynirli soğanlı pideyi ilk kez yapmayı düşünüyorsanız, hamurun mayalanma aşaması beni biraz endişelendiriyor. Acaba hamurun kabarması için yeterince beklemezsem, istediğim gibi olur mu? İç harcını hazırlarken soğanları kavurmak ne kadar sürmeli? Soğanların renginin pembeleşmesini beklemek zorunlu mu, yoksa daha az kavurup eklemek yeterli mi? Ayrıca, pideleri fırında pişirirken dikkat etmem gereken başka bir detay var mı? Son olarak, yanında sunacağım yoğurt veya ayran, bu lezzeti daha da artırır mı?
Peynirli soğanlı pideyi ilk kez yapmayı düşünüyorsanız, hamurun mayalanma aşaması beni biraz endişelendiriyor. Acaba hamurun kabarması için yeterince beklemezsem, istediğim gibi olur mu? İç harcını hazırlarken soğanları kavurmak ne kadar sürmeli? Soğanların renginin pembeleşmesini beklemek zorunlu mu, yoksa daha az kavurup eklemek yeterli mi? Ayrıca, pideleri fırında pişirirken dikkat etmem gereken başka bir detay var mı? Son olarak, yanında sunacağım yoğurt veya ayran, bu lezzeti daha da artırır mı?
Cevap yaz