Soğan kebabının fırında pişirilmesi hakkında çok detaylı bir tarif vermişsiniz. Etin marinasyonu ve sebzelerin hazırlanması aşamalarını dikkatlice anlattığınız için teşekkürler. Fırında pişirme sürecinde alüminyum folyo kullanmanın etin kurumasını önlemesi harika bir ipucu. Peki, etin dinlendirilmesi ne kadar önemli? Dinlendirilmiş etin lezzeti gerçekten daha mı iyi oluyor? Ayrıca, farklı baharatlar ekleyerek kebabın tadını zenginleştirmek için hangi baharatları önerirsiniz?
Soğan kebabının fırında pişirilmesi hakkında çok detaylı bir tarif vermişsiniz. Etin marinasyonu ve sebzelerin hazırlanması aşamalarını dikkatlice anlattığınız için teşekkürler. Fırında pişirme sürecinde alüminyum folyo kullanmanın etin kurumasını önlemesi harika bir ipucu. Peki, etin dinlendirilmesi ne kadar önemli? Dinlendirilmiş etin lezzeti gerçekten daha mı iyi oluyor? Ayrıca, farklı baharatlar ekleyerek kebabın tadını zenginleştirmek için hangi baharatları önerirsiniz?
Cevap yaz