Sumaklı soğan salatasının malzemelerini hazırlarken özellikle soğanların acılığını azaltmak için tuzla bekletme adımının önemini anlamak gerekiyor. Soğanları ince halkalar halinde doğradıktan sonra tuz ekleyip bekletmek, salatanın lezzetini gerçekten artırıyor. Sumak ve limon suyu ekledikten sonra zeytinyağı ile harmanlamak da çok keyifli bir tat oluşturuyor. Taze nane eklemek ise kesinlikle ferahlatıcı bir dokunuş. Bu salatayı hazırlamak oldukça kolay ve pratik; özellikle yaz aylarında serinletici bir alternatif olarak sofralarda yer alması harika. Hemen denemek isterim!
Sumaklı soğan salatasının malzemelerini hazırlarken özellikle soğanların acılığını azaltmak için tuzla bekletme adımının önemini anlamak gerekiyor. Soğanları ince halkalar halinde doğradıktan sonra tuz ekleyip bekletmek, salatanın lezzetini gerçekten artırıyor. Sumak ve limon suyu ekledikten sonra zeytinyağı ile harmanlamak da çok keyifli bir tat oluşturuyor. Taze nane eklemek ise kesinlikle ferahlatıcı bir dokunuş. Bu salatayı hazırlamak oldukça kolay ve pratik; özellikle yaz aylarında serinletici bir alternatif olarak sofralarda yer alması harika. Hemen denemek isterim!
Cevap yaz