Tavada tavuk, patates ve soğan pişirirken malzemeleri hazırlama aşamasında en çok hangi noktalara dikkat ettiniz? Tavuk etlerini doğru şekilde doğrayabilmek için özel bir yöntem veya ipucu var mı? Ayrıca baharatları eklerken hangi oranları tercih ettiniz? Yemek piştikten sonra yumuşaklığını kontrol etmek için farklı bir yöntem denediniz mi? Yanında hangi salata veya yoğurt türlerini sunmayı düşünüyorsunuz?
Tavada tavuk, patates ve soğan pişirirken malzemeleri hazırlama aşamasında en çok hangi noktalara dikkat ettiniz? Tavuk etlerini doğru şekilde doğrayabilmek için özel bir yöntem veya ipucu var mı? Ayrıca baharatları eklerken hangi oranları tercih ettiniz? Yemek piştikten sonra yumuşaklığını kontrol etmek için farklı bir yöntem denediniz mi? Yanında hangi salata veya yoğurt türlerini sunmayı düşünüyorsunuz?
Cevap yaz