Fırında hamsili domatesli soğanı yaparken, özellikle domateslerin olgun ve sulu olmasına dikkat etmek gerekiyor mu? Hamsinin tuzlu tadı ile domatesin asidik yapısının birleşimi gerçekten de lezzetli bir yemek ortaya çıkartıyor. Sizce bu tarifteki baharatların dengesi nasıl? Pul biber eklemek isteğe bağlı demişsiniz, bu durumda acıyı sevenler için ekstra bir lezzet katıyor mu? Ayrıca, hamsi yerine başka balık türleri kullanmak mümkün mü, denediniz mi?
Fırında hamsili domatesli soğanı yaparken, özellikle domateslerin olgun ve sulu olmasına dikkat etmek gerekiyor mu? Hamsinin tuzlu tadı ile domatesin asidik yapısının birleşimi gerçekten de lezzetli bir yemek ortaya çıkartıyor. Sizce bu tarifteki baharatların dengesi nasıl? Pul biber eklemek isteğe bağlı demişsiniz, bu durumda acıyı sevenler için ekstra bir lezzet katıyor mu? Ayrıca, hamsi yerine başka balık türleri kullanmak mümkün mü, denediniz mi?
Cevap yaz