Menemenin soğanlı versiyonunu denemek çok keyifli! Soğanları ince ince doğramanın pişirme süresini kısaltacağı ve lezzeti artıracağı fikri gerçekten mantıklı. Acaba bu tarifte, domateslerin yerine başka sebzeler eklemeyi denemek isteyen var mı? Belki biber ya da mantar eklemek de güzel bir tat katabilir. Yumurtaları tamamen çırpmadan, biraz daha akışkan bırakmayı tercih edenler var mı? Bu da bambaşka bir deneyim sunabilir. Ayrıca, menemenin yanında ne tür ekmekler tercih ediyorsunuz? Taze ekmek dışında başka önerilere açık mısınız?
Menemenin soğanlı versiyonunu denemek çok keyifli! Soğanları ince ince doğramanın pişirme süresini kısaltacağı ve lezzeti artıracağı fikri gerçekten mantıklı. Acaba bu tarifte, domateslerin yerine başka sebzeler eklemeyi denemek isteyen var mı? Belki biber ya da mantar eklemek de güzel bir tat katabilir. Yumurtaları tamamen çırpmadan, biraz daha akışkan bırakmayı tercih edenler var mı? Bu da bambaşka bir deneyim sunabilir. Ayrıca, menemenin yanında ne tür ekmekler tercih ediyorsunuz? Taze ekmek dışında başka önerilere açık mısınız?
Cevap yaz