Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Soğanlı biberli yumurta yaparken özellikle soğanın pembeleşme aşamasında çıkan o muhteşem kokuyu hayal edebiliyorum. Sizce yumurtaları bütün bırakmak mı yoksa çırpılmış olarak mı eklemek daha iyi? Ayrıca, pul biberin eklenmesi bence harika bir dokunuş, biraz acı severler için de acı biber kullanmak ilginç bir alternatif olabilir. Siz bu tarife başka ne gibi dokunuşlar eklemeyi düşünürdünüz?
Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Soğanlı biberli yumurta yaparken özellikle soğanın pembeleşme aşamasında çıkan o muhteşem kokuyu hayal edebiliyorum. Sizce yumurtaları bütün bırakmak mı yoksa çırpılmış olarak mı eklemek daha iyi? Ayrıca, pul biberin eklenmesi bence harika bir dokunuş, biraz acı severler için de acı biber kullanmak ilginç bir alternatif olabilir. Siz bu tarife başka ne gibi dokunuşlar eklemeyi düşünürdünüz?
Cevap yaz