Menemenin bu soğanlı versiyonunu denemek için sabırsızlanıyorum! Soğanların önceden tuzla ovulması fikri gerçekten ilginç, bu şekilde tatları daha iyi çıkacak gibi görünüyor. Domateslerin kabuklarını soymak yerine rendelemek de pratik bir çözüm. Zeytinyağı ile soğanları pembeleştirene kadar kavurmak, o güzel aromayı ortaya çıkaracak gibi. Yumurtaların eklenmesiyle birlikte tüm malzemelerin birbiriyle harmanlanacağı anı düşününce, iştahım kabardı! Yanında taze ekmekle servisi ise kesinlikle mükemmel bir dokunuş olacak. Daha önce hiç soğanlı menemen yapmadım, ama bu tarifle denemek şart oldu!
Menemenin bu soğanlı versiyonunu denemek için sabırsızlanıyorum! Soğanların önceden tuzla ovulması fikri gerçekten ilginç, bu şekilde tatları daha iyi çıkacak gibi görünüyor. Domateslerin kabuklarını soymak yerine rendelemek de pratik bir çözüm. Zeytinyağı ile soğanları pembeleştirene kadar kavurmak, o güzel aromayı ortaya çıkaracak gibi. Yumurtaların eklenmesiyle birlikte tüm malzemelerin birbiriyle harmanlanacağı anı düşününce, iştahım kabardı! Yanında taze ekmekle servisi ise kesinlikle mükemmel bir dokunuş olacak. Daha önce hiç soğanlı menemen yapmadım, ama bu tarifle denemek şart oldu!
Cevap yaz