Kırmızı soğan mezesini hazırlamak için gereken malzemeler oldukça basit görünüyor. Peki, soğanları doğrayıp, tuz ve şekerle beklettiğimizde gerçekten lezzetleri nasıl değişiyor? Ayrıca, nar ekşisi ve elma sirkesi eklemenin, mezeye kattığı tat hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Bu mezeyi özellikle hangi yemeklerin yanında sunmak daha iyi olur?
Kırmızı soğan mezesini hazırlamak için gereken malzemeler oldukça basit görünüyor. Peki, soğanları doğrayıp, tuz ve şekerle beklettiğimizde gerçekten lezzetleri nasıl değişiyor? Ayrıca, nar ekşisi ve elma sirkesi eklemenin, mezeye kattığı tat hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Bu mezeyi özellikle hangi yemeklerin yanında sunmak daha iyi olur?
Cevap yaz