Kırmızı soğanlı patates salatası tarifini inceledikten sonra, patatesleri haşlama süresi konusunda tam olarak ne kadar dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Patateslerin yumuşaklığını kontrol etmek için bir çatal kullanmanın yeterli olup olmadığını düşünüyorsunuz? Ayrıca, kırmızı soğanı tuzla ovduğunuzda gerçekten acılığını alıyor mu, yoksa farklı bir yöntem denemeyi tercih eder misiniz? Bu salatanın soğuk servis edilmesi gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu durumu nasıl sağlıyorsunuz? Önceden hazırlayıp buzdolabında bekletmek mi yoksa anında mı servis ediyorsunuz?
Kırmızı soğanlı patates salatası tarifini inceledikten sonra, patatesleri haşlama süresi konusunda tam olarak ne kadar dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Patateslerin yumuşaklığını kontrol etmek için bir çatal kullanmanın yeterli olup olmadığını düşünüyorsunuz? Ayrıca, kırmızı soğanı tuzla ovduğunuzda gerçekten acılığını alıyor mu, yoksa farklı bir yöntem denemeyi tercih eder misiniz? Bu salatanın soğuk servis edilmesi gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu durumu nasıl sağlıyorsunuz? Önceden hazırlayıp buzdolabında bekletmek mi yoksa anında mı servis ediyorsunuz?
Cevap yaz