Soğanlı ekmek hamurunu denemek istiyorum ama soğanları kavururken tam olarak ne kadar süre kavurmam gerektiğinden emin değilim. Ayrıca, baharatları eklerken hangi baharatları kullanmanın en iyi sonucu vereceğini merak ediyorum. Bu tarifin pratik olduğunu biliyorum ama pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim. Ekmek, dışının kıtır kıtır, içinin ise yumuşak olmasını sağlamak için başka bir ipucu var mı?
Soğanlı ekmek hamurunu denemek istiyorum ama soğanları kavururken tam olarak ne kadar süre kavurmam gerektiğinden emin değilim. Ayrıca, baharatları eklerken hangi baharatları kullanmanın en iyi sonucu vereceğini merak ediyorum. Bu tarifin pratik olduğunu biliyorum ama pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim. Ekmek, dışının kıtır kıtır, içinin ise yumuşak olmasını sağlamak için başka bir ipucu var mı?
Cevap yaz