Soğanlı pirinç pilavı yaparken pirinci yıkayıp ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Bu adımlar pilavın tane tane olmasını sağlıyor. Ayrıca soğanı kavururken pembeleşene kadar pişirmek, lezzeti arttırıyor. Peki, pirinci kavururken yeterli süre verilmemesi durumunda pilavın lezzetinin azalacağını duydunuz mu? Bu noktalar, tam anlamıyla mükemmel bir pilav için kritik! Sizin de bu tarifte dikkat ettiğiniz özel noktalar var mı?
Soğanlı pirinç pilavı yaparken pirinci yıkayıp ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Bu adımlar pilavın tane tane olmasını sağlıyor. Ayrıca soğanı kavururken pembeleşene kadar pişirmek, lezzeti arttırıyor. Peki, pirinci kavururken yeterli süre verilmemesi durumunda pilavın lezzetinin azalacağını duydunuz mu? Bu noktalar, tam anlamıyla mükemmel bir pilav için kritik! Sizin de bu tarifte dikkat ettiğiniz özel noktalar var mı?
Cevap yaz