Soğansız kıtırlara bayılıyorum! Yapım aşamalarından bahsederken, hamurun kıvamının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekmişsiniz. Hamurun yumuşak ama ele yapışmayan bir kıvamda olması gerçekten de lezzet açısından çok kritik. Peki, sizce hangi baharatlar eklenirse daha zengin bir tat elde edilir? Ayrıca, sos olarak humus önerisi de harika! Yanında ne tür bir sos tercih edersiniz?
Soğansız kıtırlara bayılıyorum! Yapım aşamalarından bahsederken, hamurun kıvamının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekmişsiniz. Hamurun yumuşak ama ele yapışmayan bir kıvamda olması gerçekten de lezzet açısından çok kritik. Peki, sizce hangi baharatlar eklenirse daha zengin bir tat elde edilir? Ayrıca, sos olarak humus önerisi de harika! Yanında ne tür bir sos tercih edersiniz?
Cevap yaz