Taze soğan kavurmasını yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerin kolay bulunabilir olması gerçekten büyük bir avantaj değil mi? Özellikle yaz aylarında taze soğanların bol olduğu dönemlerde bu lezzeti denemek harika olur. Peki, sarımsak eklemek isteyip istemediğinizi düşündünüz mü? Sarımsak, yemeğe ayrı bir tat katıyor gibi görünüyor. Yumurtayı eklemeyi de düşünenler var; sizce o da lezzeti artırır mı? Son olarak, bu yemeği yoğurt veya turşu ile servis etmenin güzel bir fikir olduğunu düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi olur?
Taze soğan kavurmasını yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerin kolay bulunabilir olması gerçekten büyük bir avantaj değil mi? Özellikle yaz aylarında taze soğanların bol olduğu dönemlerde bu lezzeti denemek harika olur. Peki, sarımsak eklemek isteyip istemediğinizi düşündünüz mü? Sarımsak, yemeğe ayrı bir tat katıyor gibi görünüyor. Yumurtayı eklemeyi de düşünenler var; sizce o da lezzeti artırır mı? Son olarak, bu yemeği yoğurt veya turşu ile servis etmenin güzel bir fikir olduğunu düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi olur?
Cevap yaz