Soğan kavurması hazırlamak için gereken malzemeleri görünce aklıma hemen mutfaktaki o güzel kokular geldi. Orta boy 4-5 adet soğan ile başlayacağım, bu kesin. Ayçiçek yağı ya da zeytinyağı kullanmak da güzel bir seçenek. Tuz ve baharatları ekleyerek lezzetini artırmak mümkün. Ekstra olarak sarımsak ve biber eklemek de harika bir fikir gibi görünüyor. Hazırlık aşaması oldukça basit, soğanları doğrayıp kavurmak ve birkaç baharat eklemek yeterli. Bu yemeğin yanında ekmek veya pilav ile sunulması çok güzel olur. Gerçekten de soğan kavurması, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Soğan kavurması hazırlamak için gereken malzemeleri görünce aklıma hemen mutfaktaki o güzel kokular geldi. Orta boy 4-5 adet soğan ile başlayacağım, bu kesin. Ayçiçek yağı ya da zeytinyağı kullanmak da güzel bir seçenek. Tuz ve baharatları ekleyerek lezzetini artırmak mümkün. Ekstra olarak sarımsak ve biber eklemek de harika bir fikir gibi görünüyor. Hazırlık aşaması oldukça basit, soğanları doğrayıp kavurmak ve birkaç baharat eklemek yeterli. Bu yemeğin yanında ekmek veya pilav ile sunulması çok güzel olur. Gerçekten de soğan kavurması, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz