Soğanı ince ince doğramanın en iyi yolları hakkında çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Özellikle yarım ay tekniği ile dilimleme yöntemi oldukça pratik görünüyor. Soğanı doğramadan önce buzdolabında bekletmek, gözlerdeki sulanmayı azaltmak için harika bir ipucu. Acaba bu yöntemi denediğinizde gerçekten göz sulanmasında bir azalma gözlemlediniz mi? Ayrıca, doğrayıcı bıçak seçiminin önemine de değinmeniz çok yerinde; peki, hangi bıçak markasını kullanıyorsunuz? Doğrama işlemi sırasında bıçağı sürekli hareket ettirmenin verdiği homojenlik gerçekten büyük bir avantaj sağlıyor. Pratik yaparak bu beceriyi geliştirmek mümkün demişsiniz, bu konuda ne kadar ilerleme kaydettiğinizi merak ediyorum!
Soğanı ince ince doğramanın en iyi yolları hakkında çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Özellikle yarım ay tekniği ile dilimleme yöntemi oldukça pratik görünüyor. Soğanı doğramadan önce buzdolabında bekletmek, gözlerdeki sulanmayı azaltmak için harika bir ipucu. Acaba bu yöntemi denediğinizde gerçekten göz sulanmasında bir azalma gözlemlediniz mi? Ayrıca, doğrayıcı bıçak seçiminin önemine de değinmeniz çok yerinde; peki, hangi bıçak markasını kullanıyorsunuz? Doğrama işlemi sırasında bıçağı sürekli hareket ettirmenin verdiği homojenlik gerçekten büyük bir avantaj sağlıyor. Pratik yaparak bu beceriyi geliştirmek mümkün demişsiniz, bu konuda ne kadar ilerleme kaydettiğinizi merak ediyorum!
Cevap yaz