Soğanlı patates kavurma tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle patateslerin nişastasını atması için suya bekletilmesinin önemli olduğunu düşünmekteyim. Peki, soğanları pembeleştirirken dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, pul biber kullanmak isteğe bağlı demişsiniz, ama acı sevmediğim için yine de eklemem gerekli mi? Bu tarifin yanında yoğurt ya da turşu öneriniz harika görünüyor, özellikle sunumda maydanoz ile süslemek de güzel bir dokunuş olacak. Acaba bu yemeği hazırlarken başka hangi baharatlar eklemeyi önerirsiniz?
Soğanlı patates kavurma tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle patateslerin nişastasını atması için suya bekletilmesinin önemli olduğunu düşünmekteyim. Peki, soğanları pembeleştirirken dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, pul biber kullanmak isteğe bağlı demişsiniz, ama acı sevmediğim için yine de eklemem gerekli mi? Bu tarifin yanında yoğurt ya da turşu öneriniz harika görünüyor, özellikle sunumda maydanoz ile süslemek de güzel bir dokunuş olacak. Acaba bu yemeği hazırlarken başka hangi baharatlar eklemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz