Etli soğanlı pilavı yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Pirinçlerin ıslatılması ve etin kavrulması sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalara nasıl dikkat ettiniz? Özellikle pilavın tane tane olması için uyguladığınız özel bir yöntem var mı? Bu tarifteki püf noktalarını uygulamak gerçekten lezzeti artırıyor mu sizce? Sevdiklerinizle paylaştığınızda nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Etli soğanlı pilavı yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Pirinçlerin ıslatılması ve etin kavrulması sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalara nasıl dikkat ettiniz? Özellikle pilavın tane tane olması için uyguladığınız özel bir yöntem var mı? Bu tarifteki püf noktalarını uygulamak gerçekten lezzeti artırıyor mu sizce? Sevdiklerinizle paylaştığınızda nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Cevap yaz