Soğan turşusunun bu kadar pratik ve lezzetli bir tarifle yapılabileceğini bilmiyordum. Taze soğan kullanmanın püf noktaları ve fermente süresinin detayları çok faydalı. Özellikle sağlığa olan katkıları da dikkatimi çekti. Bu tarifteki baharatları çeşitlendirmek, soğanın tadını daha da zenginleştirebilir mi? Ayrıca, bu turşuyu hangi yemeklerin yanında daha çok tercih ediyorsunuz?
Soğan turşusunun bu kadar pratik ve lezzetli bir tarifle yapılabileceğini bilmiyordum. Taze soğan kullanmanın püf noktaları ve fermente süresinin detayları çok faydalı. Özellikle sağlığa olan katkıları da dikkatimi çekti. Bu tarifteki baharatları çeşitlendirmek, soğanın tadını daha da zenginleştirebilir mi? Ayrıca, bu turşuyu hangi yemeklerin yanında daha çok tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz