Soğanlı domatesli biberli pilavı ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifteki aşamaların oldukça basit ve anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Özellikle pirinci önceden ıslatmanın ve durulamanın pilavın tane tane olmasını sağladığını öğrenmek benim için faydalı oldu. Ayrıca, domates ve biberin birlikte kullanılması, pilava zengin bir tat katacağına eminim. Pilavı, et yemeklerinin yanında sunmak gerçekten iyi bir fikir; yoğurt ve ayran ile tamamlamak da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Acaba bu tarife başka sebzeler eklemeyi denemek nasıl olur? Bezelye veya havuç gibi malzemelerle denemek ilginç olabilir. Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı çok isterim.
Soğanlı domatesli biberli pilavı ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifteki aşamaların oldukça basit ve anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Özellikle pirinci önceden ıslatmanın ve durulamanın pilavın tane tane olmasını sağladığını öğrenmek benim için faydalı oldu. Ayrıca, domates ve biberin birlikte kullanılması, pilava zengin bir tat katacağına eminim. Pilavı, et yemeklerinin yanında sunmak gerçekten iyi bir fikir; yoğurt ve ayran ile tamamlamak da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Acaba bu tarife başka sebzeler eklemeyi denemek nasıl olur? Bezelye veya havuç gibi malzemelerle denemek ilginç olabilir. Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı çok isterim.
Cevap yaz